ISU Neamț: Patru incendii stinse de pompieri în acest weekend

Sâmbătă, 11.11.2017, la ora 15:27, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Holm, com. Pâncești. La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
În urma evenimentului au ars: un pat, lenjerie și un covor.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 11.11.2017, la ora 16:44, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un arbore, în mun. Roman. La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
În urma evenimentului a ars trunchiul unui arbore.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise sau  în locuri neprotejate corespunzător”.

Sâmbătă, 11.11.2017, la ora 19:29, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Solca, com. Oniceni. La fața locului s-au deplasat 6 pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman și 3 voluntari cu o autospecială de stins incendii din cadrul SVSU Oniceni.
În urma evenimentului a ars acoperișul unei magazii confecționat din plăci OSB (plăci din material lemnos presat) și tablă cutată pe aproximativ 12 mp.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,burlan de fum amplasat ori neprotejat termic față de materialele combustibile”.

Duminică, 12.11.2017, la ora 16:36, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la un arbore, în mun. Piatra Neamț. La fața locului s-au deplasat 4 pompieri militari și 1 voluntar cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
În urma evenimentului au ars resturi vegetale într-o scorbură.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,fumatul în locuri nepermise sau  în locuri neprotejate corespunzător”.

PUBLICITATE