ISU Neamț – misiuni de evacuare apă, transport apă și degajare persoană


Misiuni de evacuare apă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Luni, 17.10.2016 la ora 10:05, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre inundarea subsolului unui bloc de locuințe de pe Aleea Liliacului din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 2 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru evacuarea apei.

Misiune transport apă

Luni, 17.10.2016 la ora 09:13, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre sistarea aprovizionării cu apă a Centrului de Dializă Tg. Neamț, ca urmare a întreruperii curentului electric în mai multe zone din orașul Tg. Neamț. A fost transportată o cantitate de 3000 de litri de apă de către 2 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Tg. Neamț cu un autocamion de intervenție.

Misiune degajare persoană

Luni, 17.10.2016 la ora 10:05, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre existența unei persoane decedate, cazută într-un canal de scurgere a apei din comuna Pângărați. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Piatra Neamț, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, care au acționat pentru degajarea cadavrului din canalul colector

D.M.B.
PUBLICITATE