ISU Neamț: Misiuni de deblocare uși apartamente. O persoană, găsită decedată

Sâmbătă, 03.02.2018, la ora 10:53, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, nu răspunde la uşă în mun. Roman, Aleea Tudor Vladimirescu. La adresa indicată de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Bărbatul a fost găsit decedat în dormitorul locuinţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sâmbătă, 03.02.2018, la ora 14:41, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență „112” despre faptul că o persoană este posibil să fie rămasă blocată în apartament în oraşul Tîrgu Neamţ, str. Codrului. La adresa indicată de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ. S-a intervenit imediat, cu ajutorul scării culisabile, pătrunzând în apartamentul situat la etajul I pe un geam de la balcon, dar în locuinţă nu se afla nicio persoană.

Duminică, 04.02.2018, la ora 13:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că o persoană cu posibile afecţiuni psihice este blocată în apartament în municipiul Piatra Neamţ, b-dul Traian. La adresa indicată de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială complexă de primă intervenţie la incendii, salvare şi prim ajutor(FRAP) şi o autospecială SMURD(EPA) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ. S-a intervenit imediat, prin deblocarea uşii de la intrarea în locuinţă cu ajutorul mijloacelor din dotare, în interior fiind găsit un bărbat de 36 de ani, posibil cu afecţiuni psihice, care a fost preluat de un echipaj de poliţie.

Duminică, 04.02.2018, la ora 19:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că o persoană cu afecţiuni psihice este blocată în apartament în oraşul Tîrgu Neamţ, str. Cuza Vodă. La adresa indicată de apelant s-a deplasat un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamţ. S-a intervenit imediat, prin deblocarea uşii de la intrarea în locuinţă cu ajutorul mijloacelor din dotare, în interior fiind găsită o femeie, care a fost preluată de un echipaj de poliţie.

PUBLICITATE