ISU Neamț – 4 incendii au avut loc ieri, pe raza județului


Joi, 15.09.2016 la ora 11:41, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în localitatea Dumbrava Roșie. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate  medie. Pompierii au lichidat incendiul care a izbucnit pe proprietatea unui sătean, în urma căruia au ars aproximativ 10 mp de vegetație uscată, dar care s-a extins și la terenul vecinului, unde au ars 1500 mp. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Joi, 15.09.2016 la ora 12:28, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Slobozia – Roznov. La locul intervenției s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars acoperișul casei acoperit cu învelitoare de lemn, pe o suprafață de cca 80 mp, circa 40 mp planșeu din șipcă cu lut, bunuri casnice, 5 uși de lemn și 5 ferestre. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit la o priză.

Joi, 15.09.2016 la ora 15:52, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în localitatea Izvoare, comuna Bahna. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate  medie. Pompierii au lichidat incendiul care a izbucnit pe proprietatea unui sătean, în urma căruia au ars aproximativ 250 mp de vegetație uscată și 150 kg de gunoi menajer. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Joi, 15.09.2016 la ora 21:07, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu într-o bucătărie dintr-o locuință particulară din localitatea Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autospecială FRAP și 1 ambulanță, constatând că proprietarul a uitat mâncarea pe foc. Cauza probabilă a incendiului: aragaz nesupravegheat.

D.M.B.
PUBLICITATE