Isabela Chitoșca, din Piatra-Neamț, a impresionat juriul în prima ediție a emisiunii „The Four – Cei 4“

Începând din 31 martie, de la ora 20.00, Antena 1 va difuza în fiecare sâmbătă un nou talent show intitulat „The Four“ („Cei 4”) care îi are în juriu pe cântăreţii Antonia, Feli, Carla’s Dreams, Cheloo și prezentat de rapperul Macanache.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fiecare ediţie, concurenţii trebuie să lupte cu challengerii care vor încerca mai întâi să convingă juriul că merită să primească şansa de a se duela. Fiecare challenger care obţine toate cele patru voturi ale juriului poate alege un artist din „Cei 4“ pe care să îl provoace la duel. Astfel, fiecare va interpreta o nouă piesă, iar de această dată, publicul din sală este cel care decide câştigătorul, votând prin intermediul unei aplicaţii.

Formula de start de la „The Four – Cei 4“ concurenţi finalişti sunt Nicoleta Nucă, Anastasia Sandu, Angelo Simonică și Dragoș ”Uddi” Udilă.

La prima ediție, de sâmbătă, 31 martie, a participat și Isabela Chitoșca (din Piatra-Neamț), cunoscută și pentru reprezentațiile la X Factor din sezonul trecut (vezi articolul – AICI), unde a interpretat melodia „All About That Bass”, de la Meghan Trainor.

Cei patru jurați au avut numai cuvinte de laudă și i-au oferit patru cercuri, iar Isabela a provocat-o pe Anastasia.

Feli: „Ai un zâmbet cuceritor. Ești o gură de aer proaspăt. Ai o voce foarte frumoasă.
Cheloo: „Eu, personal, aștept să văd cum te lupți.
Antonia: „Mi-a făcut plăcere să te ascult și să te privesc. Mi-a plăcut foarte mult ce energie ai transmis.
Carla’s Dreams: „M-am simțit ca la un spectacol. Ai transmis o stare de relaxare. Am rămas și atent dar și relaxat, ceea ce este una dintre caracteristicile unui artist.

La duel, Isabela a interpretat piesa „House of the Rising Sun”, de la The Animals, dar publicul din sală, cel care a decis câștigătorul, a votat-o pe Anastasia (51,28% vs 48,72%).

Vezi prestația Isabelei în cele trei videoclipuri de mai jos:

PUBLICITATE