IPJ Suceava: Un șofer de 45 de ani, din Neamț, implicat în accidentul cu 6 răniți

Un bărbat de 45 de ani din județul Neamț a fost implicat în accidentul rutier de marți, 17 iulie, din județul Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Suceava, la 17.07.2018, ora 07.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, într-o succesiune de curbe din afara comunei Rădășeni, un tânăr de 23 de ani din municipiul Fălticeni, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 37 de ani din orașul Salcea, după care și-a continuat deplasarea pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 40 de ani din comuna Zamostea.

În urma impactului lateral, conducătorul autoutilitarei de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a intrat în coliziune frontală cu o a treia autoutilitară condusă de un bărbat de 45 de ani din județul Neamț, după care, cele trei autoutilitare s-au răsturnat.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a 6 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 48 de ani care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei 4 conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

PUBLICITATE