IPJ Neamț: Trei șoferi în stare de ebrietate, prinși în trafic de polițiști

În seara zilei de 30.01.2018, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna au depistat în flagrant un bărbat de 44 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autovehicul sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost oprit pe strada Gării, de pe raza localității Sagna, dupa ce ar fi plecat de la un bar din localitate, unde ar fi consumat alcool. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Tot în seara zilei de 30.01.2018, polițiștii Secției de Poliție Rurală Cracaoani au observat pe DN 15C, la iesirea din comuna Bălțătești, o autoutilitară care se deplasa sinuos pe partea carosabilă. Polițiștii au oprit autoutilitara, stabilind că era condusă de către un bărbat de 50 de ani, din Bălțătești, ce emana halenă alcoolică. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț, unde, în prezența medicului de garda, a refuzat să i se recolteze probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În această dimineață, un alt conducător auto a fost depistat de polițiști conducând sub influența alcoolului. Bărbatul de 40 de ani, din Târgu Neamț a fost oprit pe strada Eroilor din Piatra Neamț, iar în urma testării alcoolscopice a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În toate cazurile, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute la regimul circulației pe drumurile publice.

PUBLICITATE