IPJ Neamț: Șoferul care a accidentat un pieton, în Piatra-Neamț, era sub influența băuturilor alcoolice

Un bărbat de 54 de ani, a traversat neregulamentar și a fost accidentat pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu din municipiul Piatra Neamț. Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice. – informează IPJ Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În după-amiaza de 24 mai a.c., în jurul orelor 17.00, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au intervenit la un accident soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, a condus un autoturism pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu, unde a surprins şi accidentat un bărbat de 54 de ani, din Piatra Neamț, care a traversat strada prin loc nepermis.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul respirat.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

PUBLICITATE