IPJ Neamț: Șoferul băut, vinovat în accidentul de la Vaduri

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, 18 august, în jurul orei 22:45, pe DN 15, la intrare în localitatea Vaduri, comuna Alexandru cel Bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani din Alexandru cel Bun, care conducea un autoturism pe strada Baraj, la intersecția cu DN 15 nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de o tânără de 29 de ani din Piatra-Neamț, care cirula pe direcția Bicaz – Piatra-Neamț.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale și care a refuzat transportul la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu apartul etilotest, rezultatele fiind: negativ pentru tânăra de 29 de ani și pozitiv pentru șoferul de 43 de ani (0,40 g/l alcool pur în aerul expirat)

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având o concentraţie alcoolică peste limita legală.

PUBLICITATE