Peste 300 de persoane înscrise pentru admiterea la unitățile de învățământ MAI, la nivelul IPJ Neamț

Ieri, 05 decembrie a.c., a fost ultima zi de înscrieri pentru admiterea la unitățile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne, fiind înregistrate în toată această perioadă 310 persoane dornice de o carieră în Poliția Română.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din totalul persoanelor înscrise, 283 au optat pentru 1300 locuri de școlarizare din cadrul Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, 25 sau înscris pentru cele 300 de locuri scoase la concurs de Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca, iar 2 persoane candidează pentru cele 280 de locuri din cadrul Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu” Oradea.

Prin campania de informare în vederea recrutării unui număr cât mai mare de candidați, Inspectoratul de Poliției Județean Neamț a reușit atragerea celor interesați, într-un procent dublu față de anii anteriori, când numărul celor înscriși varia între 120-150 de persoane.

Pe această cale le urăm succes tuturor celor care au optat pentru această profesie, de astăzi fiind susținută testarea psihologică

PUBLICITATE