IPJ Neamț: O femeie a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier

O femeie în vârstă de 31 de ani a murit şi o alta a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc, noaptea trecută, în judeţul Neamţ. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:45, pe raza localității Ruseni, comuna Borlești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, o tânără de 31 de ani din Brașov, care conducea un autoturism pe DJ156A, dinspre Tazlău spre Roznov, într-o curbă la dreapta nu ar fi adaptat viteza la condițiile de carosabil, a derapat și a intrat într-un gard și un copac. 
În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto și rănirea unei pasagere (o femeie de 52 de ani).

Cele două victime au rămas încarcerate, având nevoie de intervenţia echipei de descarcerare pentru a fi scoase din maşină. La fața locului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț.

După ce au fost descarcerate, femeia de 52 de ani, conștientă, a fost preluată de un echipaj cu asistent medical al SAJ (diagnostic: politraumatism prin accident rutier) şi predată la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P.Neamţ. Conducătoarea auto era inconștientă fiind efectuate manevre de resuscitare. Ulterior a fost declarat decesul

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE