IPJ Neamț: Două victime, la spital, în urma accidentului din Vânători-Neamț

Un accident rutier a avut loc astăzi, 5 octombrie, în jurul orei 10:45, pe raza comunei Vânători-Neamț (drumul spre Mănăstirea Neamț).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform IPJ Neamț, un bărbat de 38 de ani din Piatra-Neamț conducea un autoturism pe DN 15 B, dinspre Târgu-Neamț spre Poiana Teiului. Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism (condus de un bărbat de 74 de ani din Constanța) care a intrat pe drumul național de pe DJ 155 C.

În urma impactului au rezultat două victime: conducătorul auto din Constanța și o pasageră din același autoturism, o femeie de 68 de ani, ambii transportați la spital.

La locul intervenției s-au deplasat: o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Conducătorul auto a fost descarcerat, fiind preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean prezent la locul intervenției. Echipajul SAJ a mai preluat și transportat la spital și pasagerul din dreapta autoturismului.

Șoferul din Neamț a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cel de-al doilea șofer nu a putut fi testat, fiind victimă, urmând a se stabili prin recoltare de probe biologice, ulterior.

Polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

PUBLICITATE