IPJ Neamț: 60 de evenimente, peste 85 de patrule și 17 infracțiuni în ultimele 24 de ore

Pentru siguranţa cetăţenilor, peste 200 de poliţişti au acționat, în ultimele 24 de ore, în tot județul, în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Au fost organizate peste 85 de patrule. În acest interval de timp, polițiștii au intervenit la 60 de evenimente, dintre care 53 au fost sesizate prin SNUAU 112.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților, au fost constatate 17 infracţiuni, fiind prinsă o persoană care se sustrăgea urmăririi penale. Totodată, față de 2 persoane au fost dispuse măsuri preventive, în urma documentării activității infracționale.

Ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 167 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la aproape 82.000 de lei.

În ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere, au fost reținute 6 permise de conducere( 5 pentru viteză și 1 pentru alcool) și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Reamintim tuturor cetățenilor că Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității, fiind pregătită să intervină atunci când situaţia o impune.

PUBLICITATE