Ionel Arsene, va reprezenta interesele industriei textile la nivelul Comisiei Europene


20161004133259_img_6876Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, va participa săptămâna viitoare la conferința organizată de Comisia Europeană pe tema dezvoltării industriei textile europene. În cadrul acestei întâlniri la nivel European, președintele Arsene va promova interesele firmelor din domeniul textil din județul nostru și din regiunea de dezvoltare Nord – Est.

În vederea identificării principalelor puncte de interes, a problemelor cu care se confruntă reprezentanții acestui domeniu, președintele Consiliului Județean a avut astăzi o discuție cu conducerea Astrico Nord-Est, cluster pe domeniul textil, care reunește peste 20 de membri din regiunea de dezvoltare Nord Est cât și cu conducerea Rifil S.A., principalul membru al clusterului.

20161004133107_img_6855„Întâlnirea de azi a vizat punctele pe care le voi prezenta la Bruxelles și modalitățile în care autoritățile locale pot veni în sprijinul întreprinzătorilor din domeniu. În calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Neamț mă voi implica pentru a susține dezvoltarea sectorului privat în județul nostru, deoarece ei contribuie direct la creșterea economică a comunităților nemțene și a bunăstării nemțenilor”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Conferința va avea loc pe data de 14 octombrie.

D.M.B.
PUBLICITATE