Ionel Arsene: Sprijin de la Consiliul Județean pentru pentru cei aflați în autoizolare sau care au nevoie de ajutor

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a transmis astăzi, către toate primăriile din județul Neamț, o adresă prin care le solicită primarilor să îi aducă de urgență la cunoștință situația cu persoanele aflate în autoizolare, care stau la domiciliu sau în spații puse la dispoziție de către autoritățile locale și care au nevoie de ajutor.

Ionel Arsene va convoca o ședință de Consiliu Județean pentru aprobarea sumelor necesare fiecărei localități, din banii alocați pe echilibrarea bugetară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vreau să știe toți nemțenii că voi aloca de la Consiliul Județean Neamț bani pentru absolut toate cazurile în care este nevoie de ajutor. Fac un apel ferm la fiecare primar, să acționăm în comun. Orice focar, zonă, localitate cu probleme, poate genera răspândirea virusului și poate întârzia controlul și eradicarea problemei la noi în județ. Vă rog respectuos, să nu uităm pe nimeni și mai ales pe cei mai vulnerabili dintre noi. Cei care au sprijinit de zeci de ani, cu viața și sănătatea lor, județul Neamț și toată țara.” – a transmis președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Arsene dorește ca fiecare ales local să îl informeze dacă pe teritoriul UAT-ului său, are persoane aflate în izolare voluntară, dacă sunt pregătite spațiile pentru cetățenii care au nevoie de locuri pentru a sta izolați și dacă în bugetele locale au fonduri din care să li se asigure acestor oameni hrană și apă, conform dispozițiilor legale.

Să ne bucurăm dând ajutor. Nu ca obligație. Să avem profesionalism, dar înainte de toate să avem inimă. Inima bună aduce și luciditate. Faptele, nu vorbele, vor da măsura luptei și a învingerii acestui flagel epidemiologic. Pentru orice nevoie, eu, noi, întreg Consiliul Județean aflat în prima linie pentru combaterea virusului, vă stăm la dispoziție.

Vă solicităm ferm să nu ezitați să ne aduceți la cunoștință toate aspectele, situațiile, cazurile de nevoie, și orice ipostază care solicită alocări de resurse în vederea combaterii virusului și stăpânirii fenomenului periculos pe care îl înregistrăm și trăim.

Nemțenii noștri trebuie protejați și voi face tot ce e omenește posibil pentru a-i ajuta!
Părinții și bunicii noștri nu pot fi uitați în singurătate și suferință!” – a mai spus Arsene.

PUBLICITATE