Ionel Arsene: „Sfântă Fecioară, cea care protejezi mamele și pruncii, ai grijă de noi toți!”

Sfântă Fecioară Maria, îți mulțumesc că mi-ai dat puterea de a participa, astăzi, în ziua închinată nașterii tale, la slujba de la Mănăstirea Giurgeni, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, și un sobor de preoți și diaconi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După multe zile agitate, am reușit să las deoparte grijile cotidiene și să îmi încarc sufletul de bucurie și mulțumire!

Sfântă Fecioară, cea care protejezi mamele și pruncii, ai grijă de noi toți! Călăuzește-ne pe drumul către o viață liniștită și frumoasă!

Veșnică pomenire părintelui Antonie, fost stareț al acestui lăcaș de cult, care își doarme somnul de veci la umbra mănăstirii.

Celor care astăzi își sărbătoresc onomastica, le doresc să aibă înțelepciunea de a se bucura de fiecare zi a vieții! Să fie sănătoși și fericiți, întru
mulți ani!

Înaltpresfințitului Ioachim, aleasă prețuire pentru onoarea pe care mi-a făcut-o, oferindu-mi una dintre lucrările ce îi poartă semnatura – „Hrisoave. Acte de sfințire întocmite în perioada 2009-2019”, în semn de apreciere a susținerii mele față de credincioși și sfintele biserici de pe întregul cuprins al județului Neamț. De asemenea, calde mulțumiri părintelui Nicolae Dănilă, starețul Mănăstirii Giurgeni, care mi-a dăruit o icoană a Maicii Domnului, în amintirea sărbătorii hramului lăcașului de cult.

PUBLICITATE