Ionel Arsene: „Se vor achita salariile restante din sistemul de protecție socială!”

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, anunță că a găsit soluții pentru a plăti restanțele salariale ale angajaților din domeniul protecției sociale din Neamț, în ciuda faptului că Guvernul PNL nu a reușit să își onoreze obligațiile financiare.

Astfel, în ședința de ieri, Consiliul Județean a asigurat fonduri pentru veniturile restante pe luna septembrie și parțial pe octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Lăsați flămânzi și cu facturile neplătite de către liberali, a trebuit să găsesc soluții de ultimă oră din punct de vedere financiar și azi am acoperit unele dintre restanțele salariale ale angajaților din domeniul protecției sociale din Neamț.

Doar că problema nu este rezolvată definitiv, iar bugetul județului este destul de împovărat și nu poate suplini ceea ce nu face Guvernul, care are obligația legală de a suporta unele dintre aceste cheltuieli.

Cer ferm peneliștilor să își onoreze obligațiile financiare față de sistemul de protecție socială din județul Neamț.

Nu le voi permite să îi lase flămânzi și fără cele necesare traiului, fără căldură și apă, pe copiii care se regăsesc în centre!

Și nici pe cei care muncesc pentru îngrijirea lor, ori pe angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, care vin la serviciu pentru un salariu!

În ședința de astăzi am asigurat fonduri pentru veniturile restante pe luna septembrie și parțial pe octombrie.” – a spus Ionel Arsene

PUBLICITATE