Ionel Arsene se opune legii privind carantina şi izolarea

Șeful PSD Neamţ Ionel Arsene a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD de astăzi, că proiectul de lege privind carantina şi izolarea să fie din nou la Guvern, iar Executivul să vină cu o altă iniţiativă, una care respectă „drepturile cetăţenilor”.

Acesta a precizat că nu este mulţumit de felul în care Camera Deputaţilor a modificat proiectul legislativ şi a dat ca exemplu definirea „carantinei bunurilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Părerea mea a fost să trimite legea din nou la Guvern şi Guvernul să îşi asume să vină cu o lege corectă care să respecte drepturile cetăţenilor. Nu vreau să mă trezesc în situaţia în care dvs sau familia dvs. să fim luaţi de pe stradă de poliţia medicală”, a declarat Ionel Arsene, la finalul CEx al PSD de luni. – notează Adevărul.ro

Prin această lege se îngrădesc foarte mult din drepturile şi libertăţile cetăţenilor în această ţară. Sunt de acord că nu putem să-i lăsăm pe cei care sunt infectaţi cu acest virus să umble dezlegaţi pe stradă. Trebuie făcut un cadru legislativ, dar ceea ce a venit de la Guvernul României înseamnă o lege care îngrădeşte foarte mult drepturile şi libertăţile cetăţeneşti” – a mai spus liderul PSD Neamț.

Arsene susține a spus că nu este de acord cu forma actului normativ aşa cum a fost adoptată în Camera Deputaţilor, indicând că este nemulţumit de măsura carantinării bunurilor.

Nu sunt mulţumit de modificările pe care le-au adus colegii mei la Cameră, aştept să văd modificările pe care le vor face colegii mei. Sunt foarte multe care mă nemulţumesc. Faptul că în continuare vorbim de carantinarea bunurilor. Proprietatea privată este garantată de Constituţia României„, a explicat Ionel Arsene

PUBLICITATE