Ionel Arsene a scăpat de arest! Curtea de Apel a decis să fie judecat sub control judiciar

Preşedintele PSD Neamț, Ionel Arsene, va părăsi arestul de la IPJ Neamţ conform deciziei luate astăzi (28 februarie) de judecătorii Curţii de Apel, care nu au dat curs cererii procurorilor DNA de a-l menține în arest pentru încă 30 de zile și au decis să fie judecat sub control judiciar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ionel Arsene s-a aflat în detenţie din data de 29 ianuarie 2018, urmare a deciziei magistraţilor Curţii de Apel Bacău. (vezi articol – AICI)

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a fost trimis în judecată, joi (22 februarie), de procurorii DNA, fiind acuzat de două fapte de trafic de influență. Conform unui comunicat al DNA, dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Neamț cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză (arestul preventiv). (vezi articolul – AICI). În aceeași zi (22 februarie), instanța de judecată a decis ca procesul lui Ionel Arsene să înceapă cu acesta în stare de arest.

Șeful PSD Neamț a făcut contestație, iar verdictul final dat de Curtea de Apel Bacău a fost ca acesta să fie judecat sub control judiciar

Vezi și faptele pentru care a fost trimis în judecată – AICI

PUBLICITATE