Ionel Arsene reacționează după eliberarea lui Liviu Dragnea: „Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!”

Liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, a reacționat după decizia de eliberare a lui Liviu Dragnea și s-a declarat bucuros că de azi Liviu Dragnea este alături de familie și de cei dragi, „așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!”.

„Dumnezeu nu uită niciodată, chiar dacă întârzie, și nu-i lasă la greu pe oamenii buni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Azi, cu ajutorul lui și al justiției române în care am mereu încredere, s-a făcut dreptate și prietenul meu, Liviu Dragnea, a fost eliberat!

Coșmarul s-a încheiat! Îi doresc putere să uite cât mai repede tot răul care i-a fost făcut!

Mă bucur că de astăzi este alături de familie și de cei dragi, așa cum au fost cu toții cu sufletul, zi de zi, alături de el!” – este mesajul lui Ionel Arsene.

Reamintim că Tribunalul Giurgiu a decis, astăzi, eliberarea condiționată a fostului lider al PSD Liviu Dragnea, din penitenciarul Rahova, după executarea unei fracții din pedeapsa definitivă de trei ani și jumătate de închsioare. Decizia este definitivă.

El a fost încarcerat pe 27 mai 2019 și executa la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare primită în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

În ședința de astăzi, Dragnea a declarat în fața instanței că a avut un comportament bun și a ceut să-i fie admisă crerea.

„Cu decență și demnitate am dus pedeapsa. Am ieșit la muncă în fiecare zi care mi s-a permis. Am participat la toate cursurile la care mi s-a permis, n-am lipsit nicio zi. Am primit recompense în fiecare lună în care am fost la muncă, inclusiv în ultima lună, luna iunie”, le-a spus Dragnea judecătorilor.

Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5, în aprilie, să fie eliberat mai devreme din penitenciar, susţinând că a îndeplinit fracţia necesară de 2/3 din pedeapsă.

PUBLICITATE