Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Greva parlamentară a PNL, un joc politic josnic

Partidul Național Liberal, condus de Vasile Blaga și Alina Gorghiu, pune în scenă începând de astăzi cel mai ieftin joc politic. Greva parlamentară anunțată cu mare fast de către liderii peneliști, nu este altceva decât o acțiune care vrea să ducă în derizoiu activitatea parlamentară. PNL acționează haotic, punând atât Parlamentul, cât și pe ei, în situații penibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Însă, așa cum ne-au obișnuit, cei din PNL fac ceea ce știu mai bine, adică fug de responsabilitate. PNL, prin membrii săi în Comisia Electorală, s-a dovedit un partid incapabil de a duce la bun sfârșit proiectul privind Codul Electoral. Acum, după ce au renunțat la responsabilitatea de a conduce Comisia de Cod Electoral, cei din PNL încep un joc politic josnic, în speranța că vor câștiga o brumă de capital electoral.

Greva japoneză a PNL scoate în evidență penibilul în care aceștia se află și lipsa unei viziuni politice. La acest moment, PNL nu știe decât să acuze în privința problemelor de la Comisia de Cod Electoral, ei uitând că au deținut președinția acesteia și că, în toate aceste luni nu au căutat soluții, ci doar scuze pentru incapacitatea de a-și face treaba cum trebuie. Pentru PNL, capitalul de imagine este mult mai important decât o discuție serioasă cu partidele parlamentare.

Ionel Arsene,

Deputat PSD

Președinte PSD Neamț

PUBLICITATE