Ionel Arsene: „Până în 2016, PSD-ul va genera o altă generaţie de lideri”

Viitoarea conducere a PSD, ce va rezulta în urma congresului de astăzi, are ca principală responsabilitate pregătirea partidului pentru alegerile de anul viitor. Conducerea PSD va beneficia, în primul rând, de experiența lui Liviu Dragnea‬, cel care a participat în mod activ la alegerile din ultimii ani, reușind o serie de succese care au propulsat partidul la guvernare și au asigurat menținerea acesteia. De asemenea, noua echipă a PSD va continua lucrurile foarte bune făcute de echipa Victor Ponta – Liviu Dragnea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este important ca partidul să iasă din pasivitate și să înceapă să aibă o voce politică conturată. Va trebui că în perioada următoare să reușim să transmitem ce lucruri bune a făcut guvernul sau ce a făcut ‪‎PSD‬ în ceea ce privește politicile de stânga.

Principalul obiectiv al PSD pentru perioada următoare este acela de a duce la capăt o guvernare‬ foarte bună a României și să câştigăm alegerile locale şi parlamentare. La acest moment ne apropiem de ultimul an al unei guvernări cu foarte multe realizări, iar păstrarea guvernării este extrem de importantă pentru toți membrii partidului. Este vorba de continuarea acestui drum bun de dezvoltare economică și de stabilitate a dezvoltării economice.

PSD a demonstrat că este un partid care poate asigura României dezvoltarea de care are nevoie. Până în 2016 îmi doresc ca PSD-ul să fie perceput ca un partid care are o altă abordare politică, un partid care reuşeşte să genereze, să creeze o altă generaţie de lideri care să preia ciclul politic începând cu 2017, un partid care poate să devină motorul schimbării şi progresului în România.

Stânga, în opinia mea, este cea care poate produce progres şi s-a dovedit că PSD-ul este principalul port-drapel al social-democraţiei în România‬ – a declarat Ionel Arsene pe pagina sa de Facebook.

PUBLICITATE