Ionel Arsene: Liviu Dragnea este persoana cea mai potrivită pentru a conduce partidul


Președinte PSD Neamț, Ionel Arsene: Liviu Dragnea este persoana cea mai potrivită pentru a conduce partidul în cele două alegeri din acest an

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ionel Arsene-Liviu Dragnea„În calitate de preşedinte al PSD Neamț, nu cred că trebuie să ne grăbim cu solicitări ce pot duce la destabilizarea partidului în perioada premergătoare alegerilor din luna iunie. Cunoaștem cu toții contextul în care a apărut dosarul președintelui Liviu Dragnea, dar și faptul că nu a făcut altceva decât să-și îndeplinească sarcinile de organizare pe care le-a primit de la PSD într-o campanie în urma căreia 7,4 milioane de români au votat pentru suspendarea unui președinte toxic pentru țară. Dacă la momentul respectiv nu am considerat că Liviu Dragnea face ceva greșit conducând acea campanie, este nedrept față de președintele partidului să i se ceară demisia acum.

Mai mult decât orice, PSD este un partid echilibrat și disciplinat care poate arăta un comportament obiectiv în astfel de situații. Nu cred că trebuie să ne grăbim cu decizii pripite, ci trebuie să încercăm să găsim soluțiile cu calm și având în vedere în special obiectivele pentru anul acesta: câștigarea alegerilor locale și parlamentare.

Spre deosebire de PNL, Partidul Social-Democrat a arătat clar dorința de reformă și adaptare la nevoile românilor. Creșterea în sondaje a partidului demonstrează clar acest lucru. Trebuie să înțelegem că alegătorii noștri îşi doresc ca noi să fim concentrați asupra proiectelor de care ei au nevoie, nu implicați în conflicte interne fără finalitate. Politica este despre oameni și interesul public, nu despre funcții și demisii la cerere.

Alături de colegii din PSD Neamț ne exprimăm încă o dată susținerea față de Liviu Dragnea în funcția de președinte al PSD. Consider că Liviu Dragnea este persoana cea mai potrivită pentru a conduce partidul în cele două alegeri din acest an”.

Comunicat de presă – Ionel Arsene

PUBLICITATE