Ionel Arsene, întrebare pentru nemțeni: „Traficul greu pe Axialul gata modernizat, INTERZIS sau PERMIS?”

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț a transmis, astăzi, că în această perioadă se execută ultimele intervenții înainte de a fi redat circulației drumul Izvorul Muntelui – Durău (Axial), drum esențial pentru turismul și economia județului Neamț.

Pentru că proiectul se apropie de final, iar pentru tronsonul de drum de la Cabana Izvorul Muntelui până în DN 15 Bicaz Ionel Arsene a semnat, astăzi, ordinul de începe a lucrărilor, acesta lansează tuturor nemțenilor o întrebare legată de mijloacele auto care tranzitează zona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vreau să știu dacă oamenii consideră oportun să mai circule pe acest drum mașinile de mare tonaj – cele care transportă masă lemnoasă, ori să fie restricționat traficul, fiind permis doar autoturismelor. – a transmis Ionel Arsene pe Facebook

„Îmi doresc din tot sufletul ca acest traseu să reziste cât mai mulți ani! În felul acesta, stațiunea Durău și cele mai frumoase locuri din zona montană vor deveni magneți pentru turiști!

Asta înseamnă dezvoltarea economiei, susținerea și relansarea afacerilor atât de afectate de criza de pandemie și recunoașterea județului Neamț, din punct de vedere al ofertei turistice, la justa sa valoare! Modernizarea Axialului reprezintă una dintre cele mai importante investiții care s-au realizat în mandatul meu de președinte al Consiliului Județean Neamț!

După ce și sectorul de drum de la Cabana Izvorul Muntelui până în DN 15 Bicaz va fi reparat, urmând a fi finalizat în această toamnă, toată zona de pe Valea Muntelui se va revigora din punct de vedere turistic!

41de kilometri de drum (Bistricioara – Durău, 12 Km; Durău – Izvorul Muntelui, 20 km; Izvorul Muntelui – Bicaz, 9 km) lăsați în paragină zeci de ani, pe care acum s-au executat importante lucrări privind consolidarea structurii, prin ziduri de sprijin, coloane forate la adâncimi de până la 24 de metri, drenuri și intervenții la nivelul de fundație, înseamnă foarte mult pentru infrastructura rutieră nemțeană!

Sunt mândru de proiectul meu privind modernizarea Axialului!” – a mai scris acesta.

Postarea președintelui CJ Neamț, mai jos:

🔴🚨#Întrebare_pentru_nemțeni: Traficul greu pe #Axialul gata modernizat, INTERZIS sau PERMIS❓🚜Se execută ultimele…

Gepostet von Ionel Arsene am Mittwoch, 26. August 2020

PUBLICITATE