Ionel Arsene îl susține „fără rezerve” pe Liviu Dragnea la conducerea PSD

Conflictul dintre Firea şi Dragnea a împărțit PSD-ul în două tabere. Dacă zilele trecute a apărut în spațiul public informația că mai mulți lideri PSD i-ar fi cerut lui Liviu Dragnea să se retragă de la conducerea partidului și să organizeze cât mai curând un Comitet Executiv, ieri (17 septembrie), câțiva lideri din Moldova au strâns rândurile în jurul actualului președinte PSD.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, îl susține ”fără rezerve” pe Liviu Dragnea la conducerea PSD.

Conform decalarațiilor președintelui PSD Bacău, Dragoș Benea, la întâlnirea de luni au participat preşedinţiii organizaţiilor judeţene PSD din Iaşi (Maricel Popa), Neamţ (Ionel Arsene) şi Botoşani (Doina Fedorovici).

Cunoscut ca un apropiat a președintelui PSD, Ionel Arsene a postat pe o pagină de socializare un mesaj de susținere necondiționată în numele mai multor lideri social democrați din Moldova.

În urma discuțiilor pe care le-am avut astăzi cu o parte dintre liderii Partidului Social Democrat din zona Moldova am decis să susținem în continuare, fără rezerve, Guvernul PSD-ALDE, conducerea PSD și pe președintele Liviu Dragnea.

M-am bucurat să văd că părerile noastre coincid în toate chestiunile abordate în cadrul întâlnirii și că avem o poziție unitară atât în ceea ce privește viitorul partidului nostru dar și cel al guvernării. Susțin în continuare că eventualele nemulțumiri ale unor colegi trebuie discutate și lămurite în interiorul partidului deoarece timpul și experiența ne-au demonstrat că acolo am luat cele mai bune decizii.

Am demonstrat de la câștigarea alegerilor din 2016 că în această formulă asigurăm României cea mai bună guvernare, iar lucrurile bune pentru români trebuie să continue”, este mesajul lui Ionel Arsene.

PUBLICITATE