Ionel Arsene: „Dincolo de jigniri nu am observat critici la adresa actului de guvernare”

Astăzi s-a văzut cu adevărat susţinerea de care se bucură noul PNL. Ea a fost vizibilă nu doar în Parlament, ci şi în stradă, acolo unde nu au fost capabili să îşi mobilizeze proprii lor simpatizanţi. Sper ca cei din noul PNL să înţeleagă un lucru extrem de important pentru România‬ şi pentru democraţia de la noi din ţară – în Parlament trebuie să se facă politică, nu justiţie.

Nu pot să nu remarc un lucru – precaritatea textului moţiunii: formularea unui asemenea document în 3 pagini arată lipsa de seriozitate cu care PNL tratează acest instrument aflat la dispoziţia opoziţiei, dar şi Parlamentul României. Dincolo de jigniri nu am observat critici la adresa actului de guvernare.

În acest moment, nu există o alternativă reală la actuala guvernare. În mod cert ea nu poate veni din partea PNL, un partid mânat de propriul interes şi nimic altceva. Încă un lucru aş vrea să îl reamintesc celor din noul şi marele PNL – când PNL şi PSD au format USL‬ au declarat că nu vor face nicio alianţă cu PDL. Iată, că PNL s-a „ţinut” încă o dată de cuvânt! – a declarat Ionel Arsene pe pagina de Facebook

 

PUBLICITATE