Ionel Arsene, demis din funcția de președinte al CJ Neamț prin ordin de prefect

Ionel Arsene a fost demis, astăzi, din funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, ca urmare a ordinului emis de prefect.

„Urmare a faptului că au fost indeplinite toate condițiile procedurale prealabile prevăzute de O.U.G.nr.57/2019 privind Codul administrativ în sensul că secretarul general al județului Neamț a inaintat astăzi institutiei noastre referatul constatator nr. 7927 din 16.03.2023, alături de toate înscrisurile din care rezultă motivul legal al propunerii, a fost emis Ordinul prefectului nr.96 din 16.03.2023 privind încetarea mandatului de presedinte al Consiliului Județean Neamț al domnului Ionel Arsene.” – este mesajul transmis de prefectul Adrian Niță

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noul președinte al Consiliului Județean Neamț va fi ales (dintre cei doi vicepreședinți) la următoarea ședință. Tot la acea ședință, unul dintre consilierii județeni va fi ales vicepreședinte.

Reamintim că Ionel Arsene a fost condamnat vineri, 10 martie, de Curtea de Apel Brașov la închisoare cu executare. (vezi articol AICI)

PUBLICITATE