Ioan Păcală, responsabilul lucrării ApaServ, și-a dat demisia din Consiliul Județean


După ședința extraodinară a Consiliul Județean Neamț în care singurele aspecte importante au fost cine e vinovat de criza apei din Piatra Neamț, astăzi 14 martie, la sfârșitul ședinței am asistat la prima demisie din plenul celor care conduc județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ioan-Pacala-298x300Consilierul Județean, Ioan Păcală, cel care a fost responsabilul lucrării care a lăsat 4 zile locuitorii din Piatra Neamț fără apă și-a dat demisia. „Vreau să profit de faptul că este presa aici de față și …după 50 și ceva de ore de lucru efectiv, ale echipelor de intervenție, zi și noapte, nu am reușit să salvăm situația, eu ca consilier (sic!) îmi voi prezenta demisia din cadrul Consiliului Județean

Dacă ar fi să luăm în considerație și afirmația făcută ieri de directorul ApaServ, care declara că la nivel politic se dorește schimbarea președintelui Consiliului de Administrație, pentru această funcție pregătindu-se chiar responsabilul lucrării, Ioan Păcală, situația devine interesantă. Ba mai mult de atât, unele voci susțin că Păcală va fi propus chiar director al ApaServ.

Citește și Când se va mai lua apa în Piatra Neamț și cine e vinovat de lucrarea făcută

Un lucru e clar, deși un consilier și-a asumat o demisie în urma scandalului apei din Piatra Neamț, conducerea Consiliului Județean Neamț dorește cu tot dinadinsul schimbarea Consiliului de Administrație care ar avea ca sarcină demiterea managerului Cătălin Dughir.

foto realitateamedia

PUBLICITATE