Ioan Miron, roznoveanul care-i dă fiori actualului primar Vasile Pavăl!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Proaspăt înscris în cursa electorală pentru funcția de primar al orașului Roznov, Ioan Miron câștigă pe zi ce trece tot mai mulți susținători.

Asta pentru că Viorel, așa cum este cunoscut de toți roznovenii, și-a a câștigat respectul oamenilor prin seriozitate și pentru că-și respectă întotdeauna cuvântul dat.

Roznovean 100%, Ioan Miron este implicat în problemele comunității dintotdeauna, iar mai toți roznovenii știu că el că s-a aflat în spatele multor decizii bune luate pentru oraș.

De altfel, Ioan Miron ar fi putut să fie primar încă din 2020, dar a ales să-l sprijine pe Vasile Pavăl, mai apoi să-i deschidă ușile la București, la ministere și agenții guvernamentale, să-l ajute să aducă fonduri pentru dezvoltarea Roznovului.

Modest, cu simțul măsurii, Ioan Miron nu s-a lăudat niciodată cu realizările sale importante și a preferat doar să facă bine, în tăcere.

Acum, a decis să candideze, iar anunțul a fost întâmpinat cu simpatie și speranță de majoritatea roznovenilor.

Cred că trebuie să ne implicăm mai mult dacă vrem să schimbăm ceva”, a declarat Ioan Miron.Statul pe margine nu este o soluție și mă bucur că, imediat după am anunțat că voi candida, numeroși roznoveni au venit alături de mine. Sunt oameni serioși, de bună calitate care, ca și mine, doresc să se implice. Chiar cred că putem construi o comunitate puternică, prietenoasă, aici, la noi acasă. Am mari speranțe și de aceea spun că mă voi implica 100% pentru Roznov și nu voi dezamăgi”.

Ioan Miron a anunțat și câteva din primele decizii pe care le va lua ca primar, iar ele se referă în special la ajustarea unor taxe și impozitae considerate de acestaprea mari pentru calitatea serviciilor oferite. O primărie se conduce ca o societate comercială, unde trebuie să fii chibzuit și responsabil cu banii, mai ales că nu sunt ai tăi. Nu este posibil ca în Roznov unele taxe să fie duble față de Rediu, Piatra Șoimului sau Săvinești, doar pentru că aici sunt prea mulți directori la o mână de oameni”, a mai precizat acesta.

Pe lângă ajustarea taxelor, Ioan Miron vrea să demareze și să finalizeze un proiect major de care roznovenii au nevoie, mai exact obținerea unei finanțări nerambursabile, de 12 milioane lei, pentru construirea unei piețe moderne în Roznov.

De asemenea, construcția unui dispensar în satul Slobozia se află pe agenda sa de priorități.

Iar dacă ținem cont că toate celelalte finanțări nerambursabile obținute în ultimii ani la Roznov (refacerea stadionului, anveloparea blocurilor, asfaltarea unor drumuri) au fost posibile datorită implicării echipei PNL Neamț conduse de George Lazăr, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț, atunci nu este de mirare că Ioan Miron are toate șansele să câștige alegerile pentru Primăria Roznov.

PUBLICITATE