Investigații imagistice gratuite, cu prioritate, prin programul Monitor, la Arcadia

Centrele de Imagistică Medicală Arcadia înseamnă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate, prin tehnologie de ultimă generație și cu o echipă de medici cu experiență. Întotdeauna avem grijă să vă oferim tehnologia de ultimă generație și serviciile de care aveți nevoie.

Conform programelor naționale Monitor, ai prioritate pentru programarea investigației imagistice, pe baza biletului de trimitere Monitor.

8 tipuri de bilete de trimitere Monitor acceptate cu prioritate în Centrele de Imagistică Medicală Arcadia

În Centrele de Imagistică Medicală Arcadia te programezi rapid și ușor pentru investigații imagistice gratuite (RMN, CT, radiologie) în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Monitor 1: Investigațiile paraclinice ce oferă o monitorizare a pacienților COVID-19, după ce are loc externarea din spital.

Monitor 2: Orice fel de serviciu de imagistică medicală pentru pacienții care se confruntă cu boli oncologice.

Monitor 3: Investigații RMN, CT sau radiologie pentru pacienții ce suferă de diabet zaharat.

Monitor 4: Investigații paraclinice pentru pacienții cu afecțiuni cardiovasculare.

Monitor 5: Orice serviciu de imagistică medicală pentru persoanele care se confruntă cu boli rare, în conformitate cu specificațiile CNAS.

Monitor 6: Investigații paraclinice decontate pentru persoanele care suferă de boli neurologice.

Monitor 7: Servicii medicale RMN, CT sau radiologice pentru pacienții care se confruntă cu probleme cerebrovasculare.

Monitor 8: Investigațiile paraclinice recomandate pentru monitorizarea pacienților diagnosticați cu boală cronică renală.

Prof. dr. Dragoș Negru, medic primar Radiologie și Imagistică medicală, coordonatorul Centrelor de Imagistică Medicală Arcadia: „Centrele de Imagistică Medicală Arcadia sunt apreciate de pacienții din întreaga regiune de nord-est pentru profesionalism și dotarea cu aparatură de ultimă generație. Suntem continuu preocupați să prioritizăm urgențele și să oferim un diagnostic corect și rapid tuturor pacienților care ni se adresează. Monitorizarea sechelelor post Covid, a bolilor oncologice, cardiovasculare, neurologice și cerebrovasculare este vitală pentru prognosticul pacientului și calitatea vieții.”

Facilitarea accesului pacienților la investigațiile imagistice recomandate de medicii specialiști reprezintă o abordare eficientă a unei etape importante din procesul de tratament și monitorizare a efectelor acestuia asupra pacientului.

Programează investigația pentru un acces rapid: 0232 920

www.arcadiamedical.ro 

PUBLICITATE