Invazia musulmana profetita de Vechiul Testament, Nostradamus, Baba Vanga si Iustin Parvu

Criza refugiatilor a devenit o problema majora in Europa. In ultimul timp tarile eurpene se confrunta cu un val de imigranti iar intrebarea care se pune este daca acesti oameni fug de problemele cu care se confrunta in tarile islamice sau ne confruntam cu o invazie musulmana organizata?

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Faptul ca nu pleaca doar din tarile cu probleme, si ca au ales Europa si nu alte tari apropiate lor, ar putea fi raspunsul la intrebare. Mai mult de atat, multi dintre imigranti nu sunt asa saraci precum par, acestia platind cu zeci de mii de dolari calauzele.

Pe zi ce trece tot mai multe stiri sustin ca o invazie musulmana ar implini profetiile lui Nostradamus, Baba Vanga ,  parintele Iustin Parvu sau chiar versete din Vechiul Testament.

 

Profetia lui Nostradamus

Un articol publicat acum mai bine de un an pe obiectiv.info prezinta o profetie interesanta despre momentul si desfasurarea a ceea ce va insemna al treilea razboi mondial si pe care a oferit-o NostradamusNostradamus intr-unul din faimoasele sale catrene:

In Dunare si Rhin va veni sa bea,
Camila cea mare, si nu e pocainta
Ronul va tremura mai tare decat Valea Loarei
Si in apropiere de Alpi, Cocosul ii va ruina.

Acest catren se refera ca al treilea razboi mondial va incepe in clipa in care camila va bea apa din Dunare si Rhin. Din punctul de vedere al cercetătorilor, “Camila” este asemuita cu o coalitie formata din statele arabe si care va invada Europa tocmai pana la Dunare si Rhin. Dar cum un razboi nu a inceput, invazia musulmana ar putea fi inceputul unei astfel de profetii.

 

Parintele Iustin Parvu

Invazia musulmanilor împlinește profeția părintelui Iustin de la Petru-Vodă?! ”Mai sunt 12 luni și vine urgia!” – este titlul unui articol al site-ului newsallert.roparintele-iustin-parvu_32963600

Acum, milioanele de ”refugiați” se pregătesc să înceapă Jihadul chiar în inima creștinismului. Italia și România sunt cele 2 țări vizate de războiul așa-zis sfânt al jihadiștilor chiar dacă la prima vedere aceste țări sunt ocolite de colonizarea musulmană. (In profetia Babei Vanda, peste 50 de ani Roma este pomenita ca “Roma musulmana”)

Odată cu această criză ireversibilă, tot mai mulți creștini își aduc aminte de profeția părintelui Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru-Vodă pe care a lansat-o cu cinci zile înainte de moarte, spunând: ‘E vorba că mai sunt 12 luni de libertate și vine urgia’.

 

Baba Vanga

Vangelia Pandeva Dimitrova, cunoscuta mai mult sub numele de Baba Vanga, a trait din 1911 pana in 1996. baba-vangaClarvazatoarea din Bulgaria a devenit cunoscuta dupa ce mai mult de 80% dintre predictiile ei referitoare la perioada de pana in anul 2015 s-au adeverit. Potrivit spuselor sale omenirea va exista pana in anul 5079 si in aceasta perioada de peste 3.000 de ani, foarte multe evenimente se vor petrece, subliniaza click.ro

Desi in profetiile sale a sarit peste anul 2015, si nu a specificat despre invazia musulmana, aceasta a prezis ca in anul 2043 musulmanii vor fi la putere iar 23 de ani ma tarziu, Statele Unite vor folosi un nou tip de arma (climatica) asupra ROMEI MUSULMANE

 

Profetirea din Vechiul Testament

Valul de refugiati, care a coplesit Europa, multi dintre ei din Siria, a readus in atentie un verset din Vechiul Testament.

Conflictele din SiriaReading the Torah și starea de alertă în care trăiesc locuitorii ei, recentele distrugeri ale unor monumente de artă precreștină, în Palmira, ca și ferocitatea acțiunilor Statului Islamic din ultimii doi ani au readus în atenție acel pasaj biblic despre care se crede că, acum două milenii și jumătate, profețea distrugerea Damascului, care va fi „scos din rândul cetăților” transformându-se într-o „grămadă de ruine”. După Palmira, următoarea țintă a Statului Islamic va fi Damascul, ce se dorește șters de pe fața pământului. noteaza site-ul antenasatelor.ro

În același capitol 17 apar și predicții referitoare la exodul sirienilor – „Ah! Aceasta zarva de popoare este ca vuietul de ape multe, acest zgomot de neamuri este ca zgomotul de ape mari; El le ameninta si ele fug departe, gonite ca pleava pe care vanturatorii o vantura in vant si ca vartejul de pulbere in vreme de furtuna.”

PUBLICITATE