Interviu cu Draga Olteanu Matei, în pragul vârstei de 87 de ani

Draga Olteanu Matei s-a retras din activitate și a pus punct unei cariere de peste 50 de ani, în care a jucat în mai bine de 100 de producţii de televiziune, 50 de piese de teatru și 90 de filme. Îndrăgita actriță va împlini, pe 24 octombrie, 87 de ani.

Draga Olteanu Matei s-a născut în 1933 la București. De 12 ani locuiește la Piatra-Neamț (de 10 ani are și buletin de Piatra-Neamț), la intrarea în oraș, în zona Ursuleți, în pensiunea unei prietene (Troian).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost visul vieții mele să mă mut la Piatra-Neamț. Locurile astea m-au atras extraordinar de tare” – spune artista.

Draga a fost vizitată de Irina Păcurariu, realizatoarea postului TVR 2, pentru un interviu în cadrul emisiunii „Rețeaua de idoli”.

Acesta a rememorat clipe frumoase din tinerețe și a relatat concluzii, la care a ajuns de-a lungul timpului, despre societatea în care trăim și despre viață, în general.

Ea a menționat că nu se vede reprezentată în societatea pe care o vede la știri și că dacă ar putea, ar schimba-o. Recunoaște că urmărește cu interes noutățile pentru că dorește să fie la curent cu ce se întâmplă, dar și pentru că oamenii sunt încă de studiat.

Mai jos, emisiunea integrală „Rețeaua de idoli”:

PUBLICITATE