Intervenții „la foc continuu” pentru pompierii din Neamț, astăzi, 24 martie (FOTO)

Pompierii nemțeni au intervenit, astăzi, în mai multe misiuni de stingere incendii.

Vezi și Putea rămâne fără locuință din cauza arderii de resturi vegetale

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Incendiu casă nelocuită în localitatea Săbăoani

La ora 12:16 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Castanilor în comuna Săbăoani.

La locul solicitării s-au deplasat forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Săbăoani.
Incendiul se manifesta generalizat în pod și la acoperiș cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la două anexe gospodărești.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișul pe o suprafață de 50 mp (construit din lemn și acoperit cu șindrile și plăci de azbociment) și bunurile materiale depozitate în podul locuinței.

Acțiunea intenționată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

Incendiu hala dezafectata pe platforma ARCELOR MITTAL din Roman

La ora 14:02 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o hală pe platforma Arcelor Mittal în municipiul Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul Roman (redirecționate de la Săbăoani după finalizarea misiunii).
Incendiul se manifesta la acoperișul unei hale dezafectată, construit din grinzi metalice și acoperit cu carton bituminat.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 20 mp.
Scânteile mecanice produse de un aparat electric de tăiere au fost cauza probabilă de producere a incendiului.
Nu au fost victime.

Incendiu vegetatie uscata in localitatea Pangarati

Pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Pângărați.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pângărați, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț, Ocolul Silvic Vaduri și IPJ.

S-a acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului ce s-a manifestat la vegetația uscată într-o gospodărie și la vegetația forestieră
Cauza probabilă de producere a incendiului.

Incendiu 2 case de locuit in com Doljesti, sat Buruienesti.

Prin apel la 112, la ora 14:06 pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs într-o gospodărie situată pe strada Nucului în localitatea Buruienești din comuna Doljești.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, SVSU Doljești și SAJ Roman.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în podul și la acoperișul a două construcții P+M) și într-o cameră a uneia dintre acestea.
Din interiorul unei anexe gospodărești, până la sosirea pompierilor, cetățenii au evacuat un cal.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars acoperișurile celor două construcții pe o suprafață de 50 mp și 100 mp și bunurile materiale depozitate în interiorul unei camere.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-au evacuat elemente de mobilier și alte bunuri din camerele uneia din construcții.
Prorietarul gospodăriei, un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la nivelul membrelor superioare. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SAJ, ulterior fiind transportat la CPU Roman.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

PUBLICITATE