Intervenție de urgență după ce un bărbat a căzut de pe pod într-un pârâu

Pompierii și echipajul SMURD au fost chemați să salveze un bărbat de 50 de ani căzut de la 3 metri înălțime într-un pârâu din Ștefan cel Mare, suferind de policontuzii și hipotermie.

Ieri seară, la ora 20:50, un apel de urgență a alertat pompierii despre un incident  în comuna Ștefan cel Mare. O persoană a căzut de pe un pod, de la o înălțime de aproximativ 3 metri, direct într-un pârâu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.

Pompierii au acționat pentru scoaterea victimei din pârâu și l-au predat colegilor de pe ambulanța SMURD pentru îngrijiri medicale.” – a transmis ISU Neamț

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, prezenta multiple contuzii și semne de hipotermie, urmare a timpului petrecut în apa rece a pârâului.

După primele îngrijiri primite la fața locului, victima a fost transportată rapid la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Piatra-Neamț pentru tratamentul adecvat.

PUBLICITATE