Intervenție de salvare a unei căprioare în Piatra-Neamț (VIDEO)

În dimineața zilei de 6 mai, pompierii din Piatra-Neamț au fost solicitați să intervină pentru salvarea unei căprioare din albia râului Cuejdi, animalul fiind în cele din urmă eliberat în siguranță în pădurea Cozla.

O misiune de salvare a avut loc în dimineața zilei de 6 mai, când pompierii din Piatra-Neamț au fost chemați să intervină pentru salvarea unei căprioare surprinse în albia râului Cuejdi, în apropiere de zona Kaufland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La ora 07:45, forțele de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț au ajuns la fața locului.

Într-o acțiune rapidă și coordonată, salvatorii au reușit să extragă în siguranță căprioara din râu. Animalul, deși speriat, nu prezenta răni vizibile și a fost transportat la periferia orașului.

După ce au asigurat că este într-o stare bună de sănătate, pompierii au eliberat căprioara în pădurea de pe Muntele Cozla.

„În data de 06.05.2024, la ora 07:45, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Piatra-Neamț deoarece în albia râului Cuejdi (în zona Kaufland) se afla o căprioară.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț.

Pompierii au scos căprioara din albia râului Cuejdi după care au eliberat-o în pădurea de pe Muntele Cozla.” – a transmis ISU Neamț

PUBLICITATE