Internațional: Accident grav: 3 români morți, 4 în comă (FOTO)

Trei români, printre care şi un copil în vârstă un an şi 6 luni, au murit într-un cumplit accident produs pe o autostradă din Franţa, în zona localităţii Novy-Chevrières, în această dimineață.

Maşina în care se aflau şapte cetăţeni români, un autoturism marca Citroen Picasso înmatriculat în Marea Britanie, a fost lovită din spate de un camion.

Impactul a fost atât de puternic încât toată partea din spate a maşinii a fost complet distrusă, iar trei români, printre care şi un copil de numai un an şi jumătate, au murit pe loc. Alţi patru români au ajuns în stare gravă la un spital din zonă, toţi fiind în comă.

Cei trei români morţi în accidentul din Franţa sunt un bărbat de 25 de ani, un adolescent de 15 ani și un copil de 18 luni. – notează observator.tv

Potrivit presei centrale, Ministerul Afacerilor Externe confirmă decesul a trei români şi rănirea gravă a altor patru în accidentul care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A34, în Departamentul francez Ardennes şi precizează vă reprezentanţii ambasadei fac demersuri pentru a obţine date privind identitatea lor, starea răniţilor şi circumstanţele producerii accidentului.

foto: captură video