Instituţia Prefectului Judeţul Neamţ și-a făcut pagină de Facebook

 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Instituţia Prefectului Judeţul Neamţ și-a făcut pagină de Facebook. Aceasta poate fi accesată Prefectura Facebookpe -> Instituția Prefectului – județul Neamț

Instituţia Prefectului Judeţul Neamţ veghează la aplicarea legii şi la realizarea politicilor Guvernului la nivelul județului, asumându-şi rolul de interfaţă între autorităţi şi societatea civilă, în vederea oferirii unor servicii de înaltă calitate cetăţenilor.
Am creat această pagină pentru că ne dorim ca între instituţia noastră, pe de o parte, şi cetăţeni, alte instituţii, societate civilă, pe de altă parte, să existe un parteneriat şi un schimb de informaţii permanent, aceasta fiind o condiţie de bază pentru îmbunătăţirea şi modernizarea actului administrativ.
Ne exprimăm speranţa că şi această formă de comunicare îşi va îndeplini misiunea pentru care a fost creată şi va deveni un suport informativ de calitate pentru toţi cei care doresc să fie aproape de noi şi să cunoască instituţia noastră şi valorile ei : „legalitate – obiectivitate – profesionalism – transparență”

PUBLICITATE