Instalează gratuit aplicația Stailer și programează-te la salonul preferat!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Online este mai ușor să alegi un salon potrivit

Stailer aduce noi schimbări în ceea ce privește programarea la salon. Platforma a cunoscut un real succes printre clienți și deținătorii de saloane, astăzi fiind disponibilă în peste 30 de orașe din România. După lansarea platformei, Stailer pune la dispoziția clienților și aplicația care poate fi accesată direct de pe telefon sau tabletă. Dacă ai un smartphone, programările la salon vor fi floare-la-ureche!

Aplicația dispune de aceleași servicii ca și platforma. Ce este diferit însă, este facilitatea cu care o poți utiliza. Dacă pe site trebuie să aștepți încărcarea noii pagini, aplicația ia comenzi instant. Odată ce ai apăsat pe informația dorită, aceasta va fi afișată imediat. Cu doar câteva atingeri pe ecranul telefonului vei putea obține programarea la salonul dorit. 

Serviciile la care poți apela prin intermediul aplicației sunt atât de înfrumusețare, cât și de întreținere corporală. Sunt disponibile saloane ce oferă servicii complete sau doar pe o anumită parte de beauty. De exemplu, poți alege un salon de coafură care oferă doar servicii în materie de păr sau un salon ce prestează servicii de coafură, machiaj și cosmetică. 

Site-ul Stailer este locul potrivit pentru cei care sunt la birou sau în fața calculatorului și vor să descopere noi stiliști din zonă. Pe site poți selecta ora și data la care dorești programarea, genul tău, cât și orașul din care ești. Dacă locuiești într-o zonă apropiată de unul dintre orașele listate, prin aplicație vei putea vedea saloanele disponibile. 

În cazul în care ești nou pe platformă și nu reușești să efectuezi o programare, ai posibilitatea de a vedea cum te poți programa. Există un ghid video pas cu pas care te îndrumă spre finalizarea programărilor. 

Stailer permite anularea programărilor, efectuarea lor pentru o altă persoană, cât și modificarea lor

De cealaltă parte, aplicatia Stailer este și mai simplu de folosit. O descarci gratuit, faci un cont și ai disponibile toate informațiile despre saloanele dorite. După efectuarea primei programări vei putea repeta programarea oricând dorești, din contul tău. Totul se memorează în cont și toate modificările vor fi afișate. Prin aplicație vei fi informat cu toate actualizările privind programarea ta. 

Aplicația și platforma Stailer se utilizează în mod gratuit. Oricât de multe programări faci, oricât timp petreci pe ambele, totul va fi gratuit. Nu se percepe niciun cost pentru modificările programărilor sau alte operațiuni. Unele dintre cele mai bune saloane din oraș sunt tot mai aproape de tine prin intermediul lui Stailer!

Atât femeile, cât și bărbații se pot programa cu ușurință la saloanele preferate. Din aplicație sau de pe site poți selecta genul, orașul și serviciul dorit. În cazul unui cuplu, aveți șansa de a vă programa în același timp, la un salon care oferă servicii pentru ambele genuri. Un moment de relaxare pentru relația de cuplu este mereu bine-venit, așadar programați-vă împreună! Tot pe Stailer puteți face programări unul altuia, doar prin introducerea numărului de telefon a persoanei respective. 

Contact: [email protected] 

PUBLICITATE