Inspectoratul Școlar Neamț INTERZICE, fără nicio excepție, campania electorală în școli


Inspectoratul Școlar Județean Neamț, a emis astăzi o informare, privind poziția instituțiilor de învățământ ISJ Neamtnemțene față de „activitățile de natură politică”. Astfel, așa cum se știa, este interzisă orice fel de campanie electorală în toate spațiile destinate învățământului, indiferent dacă sunt cursuri, vacanțe, sau sărbători legale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Vă informăm că în conformitate cu prevederile art.7, alin. 1 din Legea nr. 1/2011, Legea educației naționale, cu modificările și completările ulterioare, În unitățile, în instituțiile de învățământ și în toate spații destinate educației și formării profesionale sunt interzise activitățile care încalcă normele de moralitate și orice activități care pot pune în pericol sănătatea și integritatea fizică sau psihică a copiilor și a tinerilor, respectiv a personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, precum și activitățile de natură politică și prozelitismul religios.
Având în vedere cele de mai sus precizăm că activitățile de natură politică sunt interzise, fără nicio excepție, în spațiile destinate învățământului, inclusiv în timpul sau în afara cursurilor, în vacanțe, în timpul repausului săptămânal și a sărbătorilor legale.”

– se precizează în comunicatul emis de ISJ Neamț.

PUBLICITATE