Înotătorul român Avram Iancu va traversa lacul Bicaz, duminică, 20 iunie

Înotătorul român Avram Iancu va traversa lacul Bicaz, duminică, 20 iunie. Înotul constituie și un antrenament pentru tentativa acestuia de a stabili un nou record mondial în lacul Balaton din Ungaria, luna viitoare, încercând să înot 3 zile și 3 nopți. 

La ora 8 dimineața mă voi arunca în apele reci ale Bicazului (17-18-19 grade Celsius) și voi străbate cei 23 de kilometri ai celebrului lac românesc, în aproximativ 10 ore, din direcția Piatra Teiului-Baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Înotul se va desfășura după toate regulile de marathon swim și va fi recunoscut de către toate marile asociații de profil din lume : Marathon Swimmers Federation , World Open Water Swimming Association” – a fost mesajul sportivului

Înotătorul român Avram Iancu va încearca să stabilească la Balaton (Ungari)a, un nou record mondial la înotul de anduranţă în ape deschise.

La jumătatea lunii iulie, înotătorul hunedorean Avram Iancu va efectua o dublă traversare a lacului Balaton, fără oprire, timp de 72 de ore.

El încearcă, astfel, să depăşească recordul mondial din 2017 al înotătoarei americane Sarah Thomas, cea care reuşise performanţa de a înota 67 de ore şi 16 minute.

PUBLICITATE