Înjunghiat în centrul orașului Piatra-Neamț. Agresorul este din Târgu-Neamț

Un tânăr din Piatra-Neamț a fost înjunghiat în noaptea de 3 spre 4 iulie, în jurul orei 23:00, în centrul municipiului. (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Agresorul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Polițiștii au depistat imediat agresorul, un tânăr de 25 de ani din Târgu-Neamț, care pe fondul unui conflict spontan cu victima, un tânăr de 19 ani din Piatra-Neamț, l-a înjunghiat cu un briceag. În urma administrării probatoriului, tânărul de 25 de ani a fost reținut și încarcerat. Astăzi urmează să fie prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț cu propunere de arestare preventivă – a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț

Victima a fost internată la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț cu o plagă înjunghiată în zona hemitorace stâng posterior. Se află în terapie intensivă cu pneumotorax drenat. A fost operat și deocamdată nu pune probleme. – a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului

Comunicatul IPJ Neamț:
În seara zilei de 03.07.2017, dispeceratul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ a fost sesizat despre faptul că a avut loc o agresiune între două persoane pe raza municipiului. La fața locului s-a deplasat o echipa operativă, care a identificat persoana vătămată, un tânăr de 19 ani, din Piatra Neamt, ce a fost transportată cu ambulanţa la UPU Neamţ. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat imediat și agresorul, un tânăr de 25 de ani din Târgu Neamț. Acesta este cercetat pentru faptul că, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe b-dul Decebal, pe fondul unui conflict, a lovit cu un briceag victima. Polițiștii au documentat activitatea infracțională a tânărului de 25 de ani și lau reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Astăzi, în urma concluziilor medico-legale, s-a stabilit că leziunile suferite de victimă i-au pus viața în pericol, fapt pentru care ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

PUBLICITATE