Inițiativa Stiri-Neamt.ro a fost votată! Adrian Rugină, cetățean de onoare al municipiului Piatra Neamț

consiliul local Piatra NeamtConsiliul Local Piatra Neamț a adoptat în ședința de astăzi, hotărârea prin care Adrian Rugină, eroul de la clubul Colectiv, a fost declarat cetățean de onoare post-mortem al municipiului Piatra Neamț, cu 18 voturi pentru, 4 împotrivă și un vot nul. După rezultat, consilierii locali au ținut un moment de reculegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Semnează petiția – ADRIAN RUGINĂ – CETĂȚEAN DE ONOARE al municipiului Piatra Neamț

Propunerea pe care publicația noastră a inițiat-o, a strâns un număr de 1111 semnatari (lista completă -> AICI). Atât lista, cât și propunerea noastră a fost depusă pe data de 12 noiembrie la sediul Primăriei Piatra Neamț.

Conform referatului de aprobare asupra proiectului de hotărâre votat astăzi, „În cadrul biroului a fost analizată propunerea primită de la echipa redacțională a www.stiri-neamt.ro împreună cu 942 de persoane care au semnat petiția online în campania de strângere de semnături demarată de publicația online privind acordarea post-mortem a titlului de Cetățean de Onoare al municipiului Piatra Neamț eroului național Adrian Rugină, în semn de recunoaștere și apreciere a actelor de eroism…
Diploma de Cetățean de Onoare arată recunoașterea la nivel local a eroismului de care a dat dovadă pietreanul Adrian Rugină la avenimentul tragic care a marcat o generație și a adus schimbări ample la nivel național.”

Mulțumim fiecărui dintre cei 1111 semnatari care și-au făcut timp să semneze și să participe la această inițiativă!

PUBLICITATE