Infractiuni si accidente rutiere, ieri in Neamt

Ieri, polițiștii au mai intervenit la soluționarea a două accidente de circulație produse pe raza localităților Sabasa și Bălțătești, în urma cărora a rezultat rănirea a două persoane. Astfel, în jurul orei 17.20, în localitatea Sabasa în timp ce un tânăr de 21 de ani din localitate se deplasa pe o bicicleta pe DJ 209B, a pierdut controlul bicicletei, a părăsit partea carosabilă și a intrat cu roata față într-un podeț din aflat pe rigola sensului sau de mers, accidentându-se.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orelor 20.20, pe DN 15 în interiorul localităţii Valea Seacă, com. Bălţăteşti, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism condus de către o tânără de 18 ani, din Ghindăoani. Aceasta a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă și a intrat în coliziune cu un gard, în urma impactului rezultând rănirea pasagerei din dreapta faţă, o tânără de 17 ani din Bălțătești.
În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ziua de 06.09.2015 , în jurul orei 08.10, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe DN 17B, în satul Topoliceni, un bărbat de 27 ani din Poiana Teiului care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În dimineața zilei de 07.09.2015, orele 07.30, un alt bărbat de 40 de ani din Piatra Șoimului a fost depistat în trafic de către polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Roznov, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Polițiștii au reținut permisele de conducere conducătorilor auto care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE