Infractiuni rutiere in localitatile Roman, Savinesti si Sabaoani

În ziua de 28 august a.c., orele 23.00, un echipaj din cadrul secției de Poliție nr 2 Săvinești a depistat la o stație de alimentare cu combustibil un bărbat 21 ani din comuna D-va Roșie. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta a condus autoturismul fără a deține permis de conducere.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 29 august a.c., orele 10.55, lucrători din cadrul Postului de Poliție Săbăoani au depistat pe un drum comunal din comuna Săbăoani un bărbat de 59 ani din comună care conducea un tractor fără a avea montate plăcuțe cu numere de înregistrare sau înmatriculare. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că acesta a condus tractorul fără a deține permis de conducere.
Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat si conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

În ziua de 29 august a.c., orele 23.41, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Roman a depistat în trafic pe b-dul Republicii din Roman un bărbat de 56 ani din municipiu care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.
Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Comunicat al Politiei Neamt

PUBLICITATE