Informare meteo de răcire a vremii, ploi și instabilitate atmosferică


Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de  instabilitate atmosferica, ploi moderate cantitativ si racire accentuata a vremii, valabila de azi (18 septembrie) ora 18.00 pana marti (20 septembrie) ora 18.00

Articolul continuă după anunț
Loading...

Vezi și Cod GALBEN de furtuni în județul Neamț

In intervalul mentionat, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat grindina.
Astfel de fenomene se vor semnala in seara zilei de duminica, 18 septembrie si pe parcursul noptii de duminica spre luni (18/19 septembrie) in zonele montane si local in regiunile sudice, sud-estice si centrale, apoi in cea mai mare parte a tarii.

Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi 20…25 l/mp si izolat 40…50 l/mp, cu precadere la deal si la munte, precum si in partea de est a teritoriului.
Temperaturile vor scadea accentuat in toate regiunile, astfel ca pe parcursul zilei de marti, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru aceasta data in toata tara.

Administratia Nationala de Meteorologie precizeaza ca in cursul zilei de luni, 19 septembrie,  va actualiza prezentul mesaj.

Vezi și Cum va fi vremea în Neamț – săptămâna 19-25 septembrie

capture

D.M.B.
PUBLICITATE
loading...