Individul care a avariat 34 de autoturisme, într-o noapte, în Piatra-Neamț, a fost identificat

Tânărul care a avariat 34 de autoturisme, într-o noapte, în municipiul Piatra-Neamț a fost identificat de polițiști.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Încă de la momentul apariției sesizărilor pentru infracțiunea de distrugere, polițiștii au demarat activități specifice în vederea identificării autorilor. Astăzi, 27 iunie, specialiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Piatra-Neamț au identificat persoana bănuită de comiterea faptelor. Este vorba despre un tânăr de 19 ani din municipiul Piatra-Neamț.

În momentul de față, acesta se află la sediul Poliției Municipiului Piatra-Neamț pentru audieri. În continuare se vor face cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere” – ne-a declarat Robert Costan, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unor surse, tânărul era sportiv (fotbalist) și nu locuia departe de zona în care a distrus oglinzile mașinilor

Reamintim că tânărul care a vandalizat cele peste 30 de mașini în noaptea de vineri spre sâmbătă (22-23 iunie), în jurul orei 3:20, pe străzile Cuza Vodă, Ana Ipătescu și bulevardul Dacia din municipiul Piatra-Neamț, a fost surprins de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum, cel mai probabil aflat sub influența alcoolului, lovește cu piciorul și distruge oglinda laterală a primului autoturism care îi iese în cale. Se deplasează la o altă mașină, încearcă să facă același lucru, dar pentru că nu reușește să o distrugă cu piciorul, o rupe cu mâinile. Apoi traversează strada și lovește din nou cu piciorul oglinda altui autoturism. (vezi foto – AICI)

PUBLICITATE