Incredibil! Pompierii nemțeni au mai salvat o vrăbiuță în același loc


Astăzi (9 aprilie), pompierii nemțeni au avut o solicitare IDENTICĂ cu cea de acum o săptămână, de salvare a unei vrăbiuțe încâlcite într-o bucată de sârmă. Pe principiul fulgerul nu trăsnește de două ori în același loc, pompierii nemțeni au avut azi o nouă intervenție surpriză, după ce acum 6 zile, fix la aceeași locație și în aceeași perioadă a zilei, pompierii nemțeni au mai salvat o vrăbiuță încâlcită într-o bucată de sârmă și care atârna de burlanul cafenelei din Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vezi și Prima intervenție a pompierilor din Piatra Neamț de salvare a unei vrăbiuțe

Așadar, în jurul orei 11:00, un client al localului a sunat la dispeceratul ISU Neamț și i-a întrebat pe pompierii nemțeni dacă ar putea trimite un echipaj. După aproximativ 20 de minute, o autospecială ISU Neamț s-a deplasat la fața locului, pompierii au salvat din nou pasărea și după ce au reușit să descurce sârma în care aceasta era spânzurată, i-au dat drumul.

Mai mult de atât, pentru a se asigura că nu vor mai avea astfel de intervenții, au curățat toată zona burlanului și au smuls toate firele și sârmele care puneau în pericol micile viețuitoare.

PUBLICITATE