Incredibil! La Piatra-Neamț au apărut indicatoare rutiere care NU sunt valabile

La Piatra-Neamț au apărut indicatoare rutiere care NU sunt valabile, potrivit Primăriei municipiului reședință de județ.

Noile indicatoare rutiere care apar în Piatra-Neamț (vezi articol AICI), în urma lucrărilor pe principalele coridoare de mobilitate din oraș, nu sunt valabile și vor fi acoperite, au transmis reprezentanți Primăriei. Potrivit acestora, indicatoarele rutiere noi vor intra în vigoare la finalizarea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ceea ce nu putem înțelege este cum un indicator rutier montat corespunzător poate sau nu fie valabil și/sau care sunt cele valabile din oraș.

Comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Modificările aduse circulației rutiere pe principalele coridoare de mobilitate din oraș (Bulevardul Decebal – Piața M. Kogălniceanu – Bulevardul Traian, Strada Mihai Viteazul și Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida) și pe străzile adiacente includ și montarea de noi indicatoare rutiere, cuprinse în proiectele tehnice. Toate aceste modificări au fost analizate și avizate atât în Comisia Rutieră a Primăriei municipiului Piatra-Neamț, cât și de către Serviciul Rutier al IPJ Neamț.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, noile indicatoare rutiere (spre exemplu, cele care indică banda rezervată pentru transportul public sau interzis a vira la stânga/dreapta) nu sunt valabile și vor fi acoperite în cursul zilei de astăzi, 15 martie, de către constructori, care au sarcina de organizare a traficului conform planurilor avizate. Indicatoarele rutiere noi vor intra în vigoare la finalizarea lucrărilor pe coridoarele de mobilitate

Dacă se vor constata disfuncționalități punctuale în trafic, generate de noile reglementări, acestea vor fi reanalizate în Comisia Rutieră.” 

Mai multe despre haosul și amatorismul lucrărilor sub Administrația Carabelea puteți citi – AICI

După ce a montat noile indicatoare, administrația Carabelea spune că ele NU sunt valabile și vor fi acoperite!

PUBLICITATE