Incredibil! Este din Neamț, are doar 10 ani și i-a impresionat pe juraţii de la „Chefi la cuţite”

Cărțile de bucate le-a înlocuit cu succes pe cele de colorat în cazul nemțeanului Mirt Alexandru, cel mai tânăr dintre concurenții emisiunii „Chefi la cuțite”. La doar 10 ani, acesta combină ingredientele culinare ca un adevărat profesionist și reușește să își stăpânească emoțiile, cel puțin până ajunge în fața chefilor. Preparatul său, file de păstrăv cu dovlecei și sos de iaurt, nu impresionează doar prin complexitate, ci și prin plating.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite!” Pare de domeniul SF, dar copilul ăsta curăță și feliază pește și face sos de iaurt. Reacția chefilor a fost de milioane, în momentul în care porțile s-au deschis și în platou a intrat un puști de doar 10 ani. Îl cheamă Mirt Alexandru, vine din județul Neamț (localitatea Pildești), se juca cu oalele când era mai mic și are haină pe care stă scris numele lui. Când a crescut, acesta a ales calea gastronomiei, deoarece consideră că acesta este viitorul lui. Foarte dedicat pentru platoul pe care l-a pregătit chefilor și foarte sigur pe sine, Alex a încercat să îi dea pe spate cu un file de păstrăv!

Spre fericirea băiețelului, acesta a primit două cuțite, din partea lui chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Foarte emoționat și cu zâmbetul pe buze, Alex merge mai departe în competiția „Chefi la cuțite”.

sursa: Antena 1
PUBLICITATE