Incidentul șofer – Poliția Locală, surprins de camere (VIDEO)

Incidentul din această dimineață, ce a avut loc în fața complexului Orion din municipiul Piatra-Neamț, a fost surprins de o cameră de supraveghere dintr-un bloc din apropiere.

În imaginile video se observă că, la apariția polițiștilor locali, șoferul care parcase în stația de autobuz a încercat să fugă. La un moment dat, în intenția de a părăsi zona, a lovit un autoturism. Totodată, în imagini se observă cum șoferul în lovește cu mașina, intenționat, pe polițistul local care se afla în fața lui pentru a-l împiedica să fugă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim că un echipaj de Poliție Locală care asigura fluidizarea traficului rutier la primele ore ale dimineții când a constat că în stația miljoacelor de transport staționau neregulamentar mai multe autoturisme.

Agenții au solicitat conducătorilor auto să elibereze stația pentru a nu crea blocaje în zonă, însă unul dintre aceștia a refuzat să se conformeze.

I s-a cerut să se legitimeze, a refuzat și mai mult decât atât, a încercat să se sustragă răspunderii contravenționale părăsind zona, moment în care a lovit un alt autovehicul care circula regulamentar.

De asemenea, același conducător auto a continuat cu amenințări și injurii la adresa polițistului local, încercând să-l îndepărteze împingându-l cu mașina.

La fața locului a fost chemat și echipajul de intervenție rapidă al Poliției Locale căruia conducătorul auto i-a declarat date de identitate nereale, pentru a nu putea fi identificat în baza de date.

Poliția Municipiului Piatra-Neamț, sosită la fața locului la solicitarea șoferului, i-a condus la sediul instituției, atât pe acesta cât și pe polițistul local, pentru efectuarea cercetărilor.

Agentul Poliției Locale Piatra-Neamț nu a suferit vătămări corporale, își desfășoară în continuare serviciul conform planificării și atribuțiilor, în vreme ce, conducătorului auto i s-a aplicat o sancțiune contravențională.

Totodată, potrivit declarațiilor polițistului local, conducătorului auto în cauză urmează să i se întocmească dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

PUBLICITATE